Vi har haft en del rod med det gamle dotninjas og har derfor valgt at launche et nyt site. Den gamle engine blev ikke opdateret og vi har derfor valgt at køre med BlogEngine.net. Vi havde også et forum som aldrig blev brugt, men som blev vores archilleshæl. Det lykkedes nogle onde mennesker at oploade nogle ændringer til vores sider via dette forum. Nu er det væk og vi er klar med nye ninjateknikker.

Det nye dotninjas giver os også mulighed for at udvide vores horisont. Ud over vores kompilere vil vi også gerne skrive om gadgets, fotos og brok. Så, bare rolig, det bliver stadig nørdet.

Vi har valgt at smide dette site på hurtigt, så det er ikke alt det gamle ninjaguld der kommet med over endnu. Men det kommer stille og roligt. Vi vil også forsøge at omdirigere gamle feeds, men skift bare med det samme, så er du altid up-to-date.

Håber I synes om vores nye stil. Her er lige et billed fra det gamle skattekammer. Go! Pack! Go!

Green Bay Packers Game