Der er kommet en opdatering til Sonos (tidligere anmeldt her på sitet) som gør op med en af svaghederne med systemet - nemlig den lidt klodsede controller. En lille hurtigt opdatering og et smut fordi App Store (det er gratis), så er det muligt at styre sin musik med sin iPhone eller iPod Touch. Se hvordan det fungerer med videoen her. En anden ting man får med opdateringen er en stak nye radiostationer, show og podcast. Specielt vil det glæde danskere at DR's kanaler nu ikke længere lagger 5-10 sekunder når man skifter kanal. Music servicen last.fm også supporteret i den nye update.

Som ne0san skrev i velkomstindlægget vil vi fremover ikke kun skrive indlæg om .net kode, så jeg vil benytte chancen til at lægge ud med lidt hardcore game relateret :-)

For et par år siden gik spiludvikling.dk i Kaptajn Kaper selvsving og det endte med at selveste P.O. Frederiksen fandt den originale kildekode til den engelske version. Et par fyre fra spiludvikling.dk gik i gang med at udvikle en mobil version, der var mere end blot et remake. Selv synes jeg det kunne være sjovt at lave en online version nu hvor kildekoden faktisk var tilgængelig og man dermed kunne komme ret tæt på den originale udgave. Det blev dog kun til lidt sjov med at læse BASIC kode og tage et par screenshots hist og her.

Rune P. Olsen har dog været noget mere målrettet, og forleden faldt jeg over hans Java version, der ligger fantastisk tæt op af den originale version. Nu hvor CS arrangementet blev aflyst kan du jo overveje at spille denne klassisker i stedet!

!CS

Det ser ikke ud til, at Counter-Strike arrangementet bliver til noget i denne omgang.  Vi har fået omkring 3½ tilmeldinger inkl. ninjaerne selv.  Det er for lidt :-(

Vi må prøve igen en anden gang...

Mens dotninjas.dk har været nede pga. nogle grimme hackere, har jeg fået tilmeldt mig TechEd 2008 i Barcelona.  Ses vi?

Jeg stødte på en interessant "feature" i SQL Server forleden.  Jeg havde en tilfældig tabel - lad os kalde den "AbbaAbba" (det rigtige navn er redaktionen bekendt).  Jeg skrev følgende stykke T-SQL:

SELECT * FROM Abbaabba

Til min store forundring fik jeg fejlen "Invalid object name 'Abbaabba'".  Et forsøg mere med 'AbbaAbba' virkede fint.  Jeg bruger altid case insensitivity i mine collations, så hvor kom den fejl fra? 

Det viser sig, at fejlen er et udslag af, at jeg bruger "Danish_Norwegian" collation.  Hvis man skriver 'Abbaabba', vil SQL Server opfatte 'aa' som et 'å'.  Hvis man skriver 'AbbaAbba' bliver 'aA' opfattet som to a'er, hvorimod 'Aa' og 'AA' opfattes som 'Å'.  Benytter databasen f.eks. 'SQL_Latin1_General' som collation, er der ingen problemer.  Der er naturligvis heller ingen problemer, hvis man sætter [] omkring tabelnavnet.

Var en tur ved Vallø Slot, som ligger på vejen fra Stevns til Køge.  Tog mit Nikon med og fik et par ok efterårsbilleder.

DSC_0250DSC_0259   DSC_0257

For at fejre det nye design på dotninjas.dk, vil vi forsøge at arrangere en Counter-Strike aften for alle ninjaer (n00bs som ikke-n00bs) på Boomtown den 24. oktober kl. 19.

Tilmelding sker ved at tilføje en kommentar til denne blog senest fredag den 17. oktober.

Håber, vi ses!