Jeg er egentlig fint tilfreds med de farver Visual Studio 2008/2010 anvender til syntax farvning, men hvis man er til andre farver kan man jo starte med andres farveschemaer. ScottGu twittede et tip om studiostyles.info, hvor man kan dele schemaer.

Et par af schemaerne mindede mig om mine første programmeringssessioner i folkeskolens edb-lokale, fx det monokrome PDP-11

Eller de klassiske Commodore 64 farver;

Jeg har lidt overvejet en af schemaerne med sort baggrund - de ser jo rigtig kodeagtig cool ud, men bliver man ikke træt i øjnene af at se på en sort skærm?

Diabetikere bør (i hvert fald i perioder) føre dagbog over blodsukkermålinger som minimum foretaget før og efter hvert hovedmåltid og umiddelbart før sengetid.  Samtidig skal man tælle kulhydrater og løbende holde styr på sammenhængen mellem kulhydratindtaget og antallet af insulinenheder, man injicerer.

I anledning af halvårsdagen for konstateringen af min type 1 diabetes, har jeg arbejdet på et website til online registrering af blodsukkermålinger samt af indtag af insulin og kulhydrater.  Udover at give mig selv og andre diabetikere et centralt sted at føre dagbog, er det også mit første rigtige “live” ASP.NET MVC 2 og .NET 4.0 projekt.

Bayer Diabetes lever bl.a. af at lave blodsukkerapparater.  Hvert år udbyder de en sum penge til projekter, som på en eller anden måde gør livet nemmere for diabetikere, og mit website er blevet valgt som en af tre finalister til at modtage hjælp fra deres fond.  Den endelige vinder findes ved afstemning, hvor alle interesserede kan stemme.

Derfor beder jeg dig, kære læser, om at gå ind på og stemmemit bidrag.

Plz, plz, plz

P.S. Mit website er endnu ikke online, men du kan se et par skærmbilleder herunder.

simplewins1 simplewins2 simplewins3